Bestill
gratis
hjemmebesøk
Bestill
gratis
brosjyre
Kontakt vår
kundeservice
55 25 70 05
Helt gratis

Valg av fargekombinasjoner på kjøkkenet kan være en utfordring for mange. Dersom du kunne tenke deg et kjøkken med grå fronter eller vegger, finnes det flere spennende kombinasjoner. Dette er en farge som er stilren og enkel å kombinere med andre farger og interiør. Vi i Herjedalskjøkken har samlet noen tips til deg som ønsker å fornye eller friske opp kjøkkenet i lekre gråtoner.

Fargevalget på kjøkkenet ditt skaper en spesiell atmosfære

Kjøkkenet er for mange et hellig rom i huset der det tilbringes mye tid hver eneste dag. Her lages det mat, mens barna kanskje gjør lekser, og familien møtes til sosiale stunder. Viktigheten av at dette er et miljø man elsker og trives i, er derfor svært høy. Forskning viser til og med at valg av farger kan ha en påvirkning på humøret og følelsene dine. Tenk igjennom hvilke følelser du ønsker at kjøkkenet ditt skal gi deg. Blått er en farge som er feminin, men også maskulin, og signaliserer harmoni og intelligens. En hvitfarge kan derimot signalisere renhet og enkelhet.

Et grått kjøkken gir mange muligheter

Skapdører og skuffer i en lekker gråtone på kjøkkenet er alltid et godt valg. Den nøytrale fargen gir flere muligheter for ulike fargekombinasjoner og et spennende interiør. Her kan du enten gå for en mørk tone som skaper kontraster og dybde i rommet, eller en lys og ren farge. Fargevalget på skapdører og skuffer bør vurderes opp mot den eksisterende eller fremtidige fargen på veggene. Dersom du har hvite vegger, vil eksempelvis et mørkegrått kjøkken ramme inn rommet. Du kan også kombinere flere gråtoner sammen ved å ha mørke vegger og lyse fronter, eller omvendt.

Gå for et trendy fargevalg på veggene

Kombiner det grå kjøkkenet med en farge som står i trenden for 2020. Dette er et år der jordnære og varme farger vil være populære. Mal veggene dine i en frodig grønnfarge, en brent oransje, eller en lun plommefarge. Dette er farger som vil gi liv i rommet og se bra ut i kombinasjon med det grå kjøkkenet. For noen kan dette være vågale farger, og i så fall kan du begynne med å male kun én av veggene først. Du trenger ikke male alle veggene i huset med den samme fargen, ofte er det fint med kun en eller to vegger i en farge som gir et ekstra inntrykk.

Uttrykk din unike stil gjennom de små detaljene

Valg av knotter og håndtak kan si mye om stilen du ønsker å uttrykke på kjøkkenet. Ved grå skap og skuffer er mulighetene mange. For å få et robust og moderne utseende kan du velge sorte og matte håndtak. Dersom du ønsker et mer eksklusivt preg, kan et håndtak i gull eller messing være en lekker kombinasjon. Ønsker du å gå for et sikkert og tidløst valg, er enkle håndtak i sølv et godt alternativ. Skulle du gå lei eller angre på valget av knotter eller håndtak, fortvil ikke. Dette kan enkelt byttes ut når som helst for å følge utviklingen og stilen i ditt hjem.

Vi har kompetansen og hjelper deg gjerne

Hos Herjedalskjøkken tilpasser vi dører og skuffer etter dine ønsker, og ved å bestille et gratis hjemmebesøk, kan du se de ulike alternativene foran deg. Vi ønsker at du skal ta det valget som føles rett for deg på veien mot ditt perfekte kjøkken. Du kan også bestille en gratis brosjyre hjem i posten for å la deg inspirere.