Forside / Inspirasjon / Gi kjøkkenet ditt et herskapelig preg med vitrinefronter

Gi kjøkkenet ditt et herskapelig preg med vitrinefronter

Gi kjøkkenet ditt et herskapelig preg med vitrinefronter

Ønsker du deg et kjøkken som gir en mer luksuriøs og åpen følelse? Da har du kanskje tenk på vitrinefronter. Vitrineskap på kjøkkenet gir nemlig en følelse av et luftigere kjøkken, samtidig som det skaper eleganse og kontrast.

Ønsker du deg et kjøkken som gir en mer luksuriøs og åpen følelse? Da har du kanskje tenk på vitrinefronter. Vitrineskap på kjøkkenet gir nemlig en følelse av et luftigere kjøkken, samtidig som det skaper eleganse og kontrast.

Vitrineskap til kjøkken gir en helt egen stemning

Kjøkkenet er fullt av personlighet, noe som også bør fremheves i uttrykket. Når vi i HerjedalsKjøkken oppgraderer kjøkken skjer det alltid på kundens premisser, og det er viktig for oss at resultatet blir akkurat slik det er ønsket. Valget av fronter setter tonen på kjøkkenet, og vårt brede spekter av farger, materialer og detaljer gjør at du enkelt kan finne en perfekt kombinasjonen som gir deg drømmekjøkkenet.

Vitrinefronter gir en åpen følelse, og legger du i tillegg til integrerte lys i skapene, vil du også få et lun og koselig stemning i rommet. Det er noe med den elegante glassfinishen som gir et helt eget uttrykk, og som garanterer et unikt kjøkken alle vil tilbringe masse tid i.

Vis frem ditt fineste servise

Vi har alle et servise vi er ekstra glade i eller stolt over. Kanskje har du arvet bryllupsserviset til bestemor, brukt årevis på å samle opp en serie, eller bare funnet et sett med ordentlige fine tallerkener i en bruktbutikk? – uansett, så fortjener det å bli vist frem. Ved å for eksempel velge vitrinefronter til et overskap, kan du stille frem fint porselen og unik keramikk i høyden, slik at det får den oppmerksomheten det fortjener, samtidig som det beskyttes mot støv bak glasset.

Kombiner glasskap og profilerte eller slette fronter for et unikt uttrykk

Du velger selv hvor mange av skapene du ønsker at skal ha vitrinefronter. Hvis du kombinerer vitrinefronter med hele fronter, får du et unikt og funksjonelt uttrykk, der du kan vise frem vakkert servise og samtidig skjule de praktiske løsningene bak hele skuffe- og skapfronter.

Velg en klassisk farge og kombiner profilerte fronter med Skars firkant vitrin for et herskapelig preg – eller ta en trendy farge og slette fronter i kombinasjon med Ramundberget vitrin for en moderne finish. Det er kun fantasien som setter grenser, og i HerjedalsKjøkken har vi et bredt utvalg ulike vitrinefronter med forskjellige uttrykk, i en rekke farger.

Du kan se hele vårt utvalg av vitrinefronter her.HerjedalsKjøkken fornyer kjøkkenet ditt på én dag til en lavere pris

Hos HerjedalsKjøkken tilbyr vi et mer bærekraftig og rimeligere alternativ til nytt kjøkken. Med Herjedalsmetoden trenger du ikke rive ut ditt fullt fungerende kjøkken – i stedet gir vi kjøkkenet et nytt liv med nye kjøkkendører, skuffer, beslag og benkeplater. Spis frokost i ditt gamle kjøkken og middag i det nye. Ja, så fort går det. Du kan bestille en gratis, uforpliktende befaring av en av våre erfarne kjøkkeneksperter, eller bestille en gratis digital brosjyre som lar deg inspirere til kjøkkenfornyingen.Inspirasjon

Slik planlegger du fordelingen av skap og skuffer på kjøkkenet

Inspirasjon

En kjøkkenøy skaper en større arbeidsflate og et sosialt samlingspunkt

Inspirasjon

Inspirasjonsgalleri