Bestill
gratis
hjemmebesøk
Bestill
gratis
brosjyre
Kontakt vår
kundeservice
55 25 70 05
Helt gratis

Kjøkken i
Bergen

Vi er de største på kjøkken i Bergen. Med over 20 års erfaring er våre dedikerte kjøkkeneksperter og velutdannede kjøkkenbyggere de mest engasjerte innen kjøkkenoppussing i dag. Vi fornyer daglig kjøkken, med nye kjøkkendører og skuffer, i mange boliger rundt Bergen.

Vi besøker kunder som tenker på nytt kjøkken og nye kjøkkenfronter i hele Bergen og omegn.

Kjøkkeneksperter i
Bergen.

Montører i
Bergen

Arne Hopland, kjøkkenmontør hos HerjedalsKjøkken

Arne Hopland

Morten Andreassen, kjøkkenmontør hos HerjedalsKjøkken

Morten Amundsen

Vi er alltid i nærheten.

Bergens
Beste kjøkkenleverandør.

Drømmer du også om et nytt kjøkken. Vil du at det skal være praktisk, stilig og lommebokvennlig? Herlig! Da har du kommet til rett plass.

Med Herjedalskjøkken får du nytt kjøkken på mindre enn en dag. Det går så fort ettersom vi monterer kjøkkenfrontene som du har valgt på eksisterende stammer. Vi kaller det for Herjedalsmetoden, og vi er selvfølgelig veldig stolte av det, ikke minst fordi det passer alle kjøkken og alle størrelser.

Bestill et gratis hjembesøk hos en av våre dedikerte kjøkkeneksperter på et tidspunkt som passer for deg. Vi ønsker at du skal få se våre kjøkkenfronter i ditt eget kjøkken, i ro og mak. Vi er med deg hele veien – fra idé til ferdig kjøkken.

Vi kommer hjem til deg med prøver av våre kjøkkenfronter uansett hvor i Bergen du bor!

Ta gjerne
Kontakt med oss.

Er du allerede kunde hos oss? Kontakt vår kundeservice:

Bestill gratis hjemmebesøk.

Bestill gratis hjemmebesøk – første steget til et nytt kjøkken

Med Herjedalskjøkken får du et praktisk, stilig og lommebok-vennlig kjøkken. Vi er over hele landet, fra nord til sør, og besøker deg hvor du bor i landet. Selvfølgelig er møtet uforpliktende og gratis!

Det første steget er å bestille et personlig hjemmebesøk en dag og tid som passer deg. Vi vil at du skal få se på våre kjøkkendører i ditt eget kjøkken, i ro og mak. Under hjemmebesøket vil en av våre dedikerte kjøkkeneksperter se på mulighetene kjøkkenet ditt har. Vi presenterer nyheter, kjøkken fronter og forslag til design, funksjon og kombinasjon av detaljer for å gi deg den følelsen du er ute etter.

Vi snakkes!

Jag vill:

Fra
Funäsdalen
hjem til deg.

Svensk-laget kjøkken fra vår egen fabrikk

Les mer