Bestill
gratis
hjemmebesøk
Bestill
gratis
brosjyre
Kontakt vår
kundeservice
55 25 70 05
Helt gratis

Kjøkken i
Østfold og Akershus

Vi er de største på kjøkken i Østfold og Akershus. Med over 20 års erfaring er våre dedikerte kjøkkeneksperter og velutdannede kjøkkenbyggere de mest engasjerte innen kjøkkenoppussing i dag. Vi fornyer daglig kjøkken, med nye kjøkkendører og skuffer, i mange boliger rundt Østfold og Akershus.

Vi besøker kunder som tenker på nytt kjøkken og nye kjøkkenfronter i hele Østfold og Akershus.

Kjøkkeneksperter i
Østfold og Akershus.

Montører i
Østfold og Akershus

Vi er alltid i nærheten.

Østfold og Akershus
Beste kjøkkenleverandør.

Drømmer du også om et nytt kjøkken. Vil du at det skal være praktisk, stilig og lommebokvennlig? Herlig! Da har du kommet til rett plass.

Med Herjedalskjøkken får du nytt kjøkken på mindre enn en dag. Det går så fort ettersom vi monterer kjøkkenfrontene som du har valgt på eksisterende stammer. Vi kaller det for Herjedalsmetoden, og vi er selvfølgelig veldig stolte av det, ikke minst fordi det passer alle kjøkken og alle størrelser.

Bestill et gratis hjembesøk hos en av våre dedikerte kjøkkeneksperter på et tidspunkt som passer for deg. Vi ønsker at du skal få se våre kjøkkenfronter i ditt eget kjøkken, i ro og mak. Vi er med deg hele veien – fra idé til ferdig kjøkken.

Vi kommer hjem til deg med prøver av våre kjøkkenfronter uansett hvor i Østfold og Akershus du bor!

Ta gjerne
Kontakt med oss.

Er du allerede kunde hos oss? Kontakt vår kundeservice:

Bestill et
Gratis hjemmebesøk.

Nytt kjøkken før middag?

Med HerjedalsKjøkken får du et praktisk, stilig og lommebok-vennlig kjøkken, utført både raskt, stressfritt og miljøvennlig. Montørene bruker mindre enn én dag på hele jobben – selvfølgelig uten kompromisser.

Vi tilbyr et gratis og uforpliktende  besøk hjemme hos deg, uansett hvor i landet du bor.

Under besøket vil en av våre dedikerte kjøkkeneksperter vise deg våre kjøkkenfronter i ditt eget kjøkken, og vi ser på hvilke smarte og praktiske løsninger som kan gjøres på ditt kjøkken.
– Vi vil også presentere våre nyheter, forslag til design, funksjon og kombinasjon av detaljer for å gi deg den rette kjøkken-følelsen du er ute etter.

Fyll ut skjemaet, så ses vi snart!

Første steget til et nytt kjøkken

Fra
Funäsdalen
hjem til deg.

Svensk-laget kjøkken fra vår egen fabrikk

Les mer