Bestill
gratis
hjemmebesøk
Bestill
gratis
brosjyre
Kontakt vår
kundeservice
55 25 70 05
Helt gratis

Forny ditt kjøkken med
Herjedalsmetoden®

Drømmer du også om et nytt kjøkken? Ønsker du at det skal være praktisk, pent og rimelig? Herlig! Med Herjedalskjøkken tar fornyingen av ditt kjøkken mindre enn en dag. Det går så fort fordi du velger nye kjøkkenfronter som vi monterer på dine eksisterende skrog.

Nytt kjøkken på en dag.

Slik går det til:

Steg 1

Vi tar en kaffe

Vi besøker deg hjemme og over en kopp kaffe hjelper vi deg med alle beslutninger rundt din kjøkkenfornying. Vi presenterer dører, skuffer og beslag – velg deretter funksjon, design, farge og mønster.

Steg 2

Dimensjoner & pris

Våre kjøkkeneksperter måler kjøkkenet ditt på stedet og gir tips til løsninger som passer best for deg. Selvfølgelig får du en pris på din kjøkkenfornying, og det finnes flere betalingsalternativer å velge mellom.

Steg 3

Fremstilling

Skap og skuffer er produsert i henhold til dine kjøkkenskrog. Produksjonen foregår på egen fabrikk i Funäsdalen. Siden starten i 1995 har vi produsert over 75.000 kjøkken..

Steg 4

Montering

Skap, skuffer, håndtak og mer er satt på plass og justert av våre montører. Vanligvis tar kjøkkenfornyingen bare noen få timer.

Våre kjøkkeneksperter hjelper deg med å
Designe ditt drømmekjøkken.

Vi som jobber i Herjedalskjøkken er dedikerte kjøkkeneksperter og dyktige håndverkere som alle brenner for å fornye kjøkkenet ditt. Vi hjelper deg med alle valgene til ditt nye kjøkken over en kopp kaffe. Deretter kommer en av våre montører og monterer kjøkkenet på eksisterende skrog. Det tar bare noen få timer å få ditt nye kjøkken på plass.

Fra
Funäsdalen
til ditt hjem.

Svensk-laget kjøkken fra vår egen fabrikk.

Les mer