Bestill
gratis
hjemmebesøk
Bestill
gratis
brosjyre
Kontakt vår
kundeservice
55 25 70 05
Helt gratis

Det avgjør om vi kjøper
huset eller ikke.

Vet du hva som avgjør om du kjøper et hus eller ikke? Vi vet det. Her er undersøkelsen som viser hva vi verdsetter mest i hjemmet.

Kjøkkenet er utvilsomt det viktigste rommet for nordmenn og svensker.

Plasseringen spiller en stor rolle, akkurat som prisen – men ingenting er så avgjørende for om vi kjøper et hus eller ikke som kjøkkenets utseende. Det viser en undersøkelse utført av Svenska Dagbladet blant 1000 svensker.

Kjøkkenet er utvilsomt det viktigste rommet for oss svenskene, men like mye nordmenn også. Her lager vi, mat, jobber og sosialiserer med venner. Kjærligheten til kjøkkenet understrekes i Svenska Dagbladets rapport, som viser at 65 prosent av svenskene legger stor vekt på kjøkkenet.

Samme stil som før

Når det gjelder hjemmets virkelige hjerte, ønsker vi ikke å gjøre store endringer serlig ofte. Dette viser Enklaflyttens ferske undersøkelse.

Nesten syv av ti venter med å renovere kjøkkenet til det er slitt og trenger oppussing. Fire av ti ønsker å beholde samme planløsning som før, mange, nesten hver en av fire, velger å beholde det samme skråget og bare erstatte innhold, fronter og hvitevarer.

Funksjon og plass er viktig

Kjøkkenet bør fortrinnsvis være utstyrt med gode oppbevaringsmuligheter, godt utstyr og store flater. Design og mote er ikke så viktig, sier Svenska Dagbladets rapport.

Ønsket om å ha et virkelig bra og funksjonelt kjøkken er også sterkere i dag enn det pleide å være.

Plasseringen spiller en stor rolle, akkurat som prisen – men ingenting er så avgjørende for om vi kjøper et hus eller ikke som kjøkkenets utseende.