Bestill
gratis
hjemmebesøk
Bestill
gratis
brosjyre
Kontakt vår
kundeservice
55 25 70 05
Helt gratis

Hele familien elsker sitt nye kjøkken.

Småbarnsfamilien i Karlstad ønsket virkelig å fornye kjøkkenet sitt, men var ikke så giret på å gjennomføre en stor renovering med støv-, bygg- og «micro middager» i flere måneder. Med et begrenset budsjett valgte de, i stedetfor å erstatte hele det gamle kjøkkenet, valgte de å fornye kjøkkenet med nye, tilpassede kjøkkensdører og skuffer på sine eksisterende kjøkkenskråg. Et smart alternativ, men fremfor alt veldig moderne og lommebokvennlig.

Mye oppbevaring.Flott og praktisk.

En stressende ukedag karakteriserer de fleste familier med små barn i dag med henting på skolen og barnehage, fotballtrening og foreldremøter. Det er vanskelig å få tid nok og ofte er lommeboken også begrenset. Å bruke tid og penger på å renovere hjemmet er noe som ofte kommer i andre og tredje rekke. Spesielt når det gjelder å renovere kjøkkenet som ofte kan være en kostbar afære.

– Da vi kjøpte for et par år siden, var det planlagt å renovere kjøkkenet umiddelbart. Men noe annet kom i veien, så det ble ikke slik vi trodde. Til slutt bestemte vi oss bare for å begynne å se etter ulike renoveringsalternativer og til slutt landet vi på Herjedalskjøkken forteller pappa Jonas.

Resultatet var bedre enn de noen gang hadde forestilt seg. Et helt nytt kjøkken med nye praktiske funksjoner og mange skuffer med god lagring. Valget falt på en av Herjedalskjøkkens nyheter, kjøkkenfrontene Tjära, et mørkt kjøkkenskap med stramme linjer og tydelig trekonstruksjon. Hvite kjøkkendører ville de definitivt ikke ha.

Eldstesønn Alexander liker også familiens nye kjøkken, og det han liker best er å sitte der og spise mellommåltid før han skal på trening.

– Jeg fikk velge håndtakene, så jeg valgte disse fordi jeg synes det er fint når de glitrer. Og så er knottene så gode å holde i sier Alexander stolt.

– Det beste var selvfølgelig at Herjedalskjøkkens egne montører monterte kjøkkenet, fordi de brukte ikke engang en hel dag. Hvis jeg hadde gjort det selv, ville jeg brukt flere måneder, avslutter Jonas.

Fakta om kjøkkenet:
Fronter: Tjära
Modell: Slät
Beslag: Kvadratiske knotter og knottekopper