Bestill
gratis
hjemmebesøk
Bestill
gratis
brosjyre
Kontakt vår
kundeservice
55 25 70 05
Helt gratis

Nina reiste på jobb og
kom hjem til et nytt kjøkken.

Ut med den gamle og inn med den nye. Lindmark-familien i Umeå var lei av de gamle turkise kjøkkenskapene fra 80-tallet og fikk en helt ny følelse på kjøkkenet med Herjedalsmetoden®

– «Jeg gikk på jobb og kom hjem til et nytt kjøkken. Jeg er imponert over hvor fort det gikk, og hvilken forskjell det var. En ekte boost, sier Nina Lindmark.

Reiste på jobb - kom hjem til nytt kjøkken.

Hvorfor valgte du Herjedalskjøkken?
– «Vi hadde tenkt å renovere kjøkkenet i lang tid, men det føltes dyrt og omstending ut så jeg drøyde det. Det var før jeg kom i kontakt med Herjedalskjøkken og innså hvor lett det var å bare bytte kjøkkenfronter. Det var en veldig smidig prosess, og jeg liker at det er så mange alternativer. I stedet for kjøkkendører kan du velge fullt uttrekkbare skuffer.

Varme farger med myke linjer i det klassiske eik-kjøkkenet Norrek skaper en varm og klassisk følelse på kjøkkenet, som spiller en sentral rolle i Lindmark-familien.

– Vi er på kjøkkenet mer enn i stuen. Det er vårt samlingssted hvor vi spiser, mottar besøk, gjør lekser og sosialiserer med familie og venner, sier Nina Lindmark.

Hva syntes barna?
– De er super fornøyde. Tenåringen syntes det var på tide. Han syntes det gamle var så stygt, men nå sitter han gjerne der med kompiser og søsken.

Vil du anbefale Herjedalsmetoden® til dine venner og bekjente?

– Ja, og jeg har allerede gjort det. Hele prosessen var veldig bra. Fra selgeren kom hjem til oss og gikk gjennom hvordan vi ønsket å ha kjøkkenet, til det var montert og det gamle kjøkkenet var glemt. Jeg er fornøyd, avslutter Nina.