Bestill
gratis
hjemmebesøk
Bestill
gratis
brosjyre
Kontakt vår
kundeservice
55 25 70 05
Helt gratis

Nina reiste på jobb og
kom hjem til et nytt kjøkken.

Ut med den gamle og inn med den nye. Lindmark-familien var lei av de gamle turkise kjøkkenskapene fra 80-tallet og fikk en helt ny følelse på kjøkkenet med Herjedalsmetoden®

– «Jeg gikk på jobb og kom hjem til et nytt kjøkken. Jeg er mektig imponert over hvor fort det gikk, og hvilken forskjell det utgjorde», sier Nina Lindmark.

Reiste på jobb - kom hjem til nytt kjøkken.

Hvorfor valgte dere Herjedalskjøkken?
– «Vi hadde lenge tenkt tanken på å renovere kjøkkenet, men det føltes dyrt og omstendelig ut. Den tanken endret seg etter at vi kom i kontakt med Herjedalskjøkken og innså hvor lett det var å bare bytte kjøkkenfronter. Prosessen var veldig smidig, og jeg likte at det var så mange valgmuligheter. Du kunne for eksempel velge fullt uttrekkbare skuffer fremfor kjøkkendører.»

Varme farger med myke linjer i det klassiske eik-kjøkkenet Norrek skaper en varm og klassisk følelse på kjøkkenet, som spiller en sentral rolle i Lindmark-familien.

– «Vi er på kjøkkenet mer enn i stuen. Det er vårt samlingssted hvor vi spiser, har besøk, gjør lekser og er sosiale med venner og familie», sier Nina Lindmark.

Hva syntes barna?
– «De er super fornøyde. Tenåringen syntes det var på tide! Han syntes det gamle var så stygt, men nå sitter han gjerne der med kompisene sine.»

Vil du anbefale Herjedalsmetoden® til dine venner og bekjente?
– «Ja, og det har jeg allerede gjort. Hele prosessen var veldig bra. Fra selgeren kom hjem til oss og gikk gjennom hvordan vi ønsket å ha kjøkkenet, til det var ferdig montert og det gamle kjøkkenet var glemt. Jeg er strålende fornøyd», avslutter Nina.