Bestill
gratis
hjemmebesøk
Bestill
gratis
brosjyre
Kontakt vår
kundeservice
55 25 70 05
Helt gratis

Sean Banan overrasker
Måns Möller med et nytt kjøkken.

Houzz er glad for å presentere Room for You- programmet som kommer på TV3 (Sverige) til høsten. Sammen med Laila Bagge tar deres eksperter prosjekter som følers overveldende ut for de som bor der. Sean Banan overrasker sin beste venn Måns Möller med et nytt Herjedalskjøkken. Fra Herjedalskjøkken har vi hentet inn en kjøkkenekspert, en snekker og et kjøkken til rådighet.

Måns Möllers nye kjøkken Frontene ÅskaNytt og Stilig fra Herjedalskjøkken

Sean Banan overrasker Måns Möller med et nytt Herjedalskjøkken.

Houzz har utviklet programformatet for å bringe seeren på en tur gjennom hver seksjon. Fra å finne inspirasjon blant alle millioner av bilder på Houzz, finne den rette eksperten og til slutt de perfekte produktene. Men det handler også om en følelsesmessig reise, og om hvor viktig våre hjem er for at vi skal ha det bra. «I hver seksjon skal en kjent person velge noen som betydde mye for dem, en venn eller en mamma, for eksempel, og hjelpe dem med noe å fikse noe i deres hjem: et kjøkken, bad eller soverom eller lignende. Det blir veldig personlig noen ganger, sier Laila.

”Når vi hørte om programideen, og at det var i samarbeid med Houzz, ble vi interessert,» forklarer Mattias Forsman, markedsføringsleder på Herjedalskjøkken Sverige. «Kjøkkenet er forbundet med så mye følelser og vi som designer kjøkkenet sammen med våre kunder i deres eget kjøkken, møter ofte latter, klemmer og gledestårer”

Kjøkkendørene vi valgte sammen med designer Line Sandberg og vår dyktige kollega Daniel falt til slutt på Åska. En matt, mørkegrå med en myk overflate som gir kjøkkenet en luksuriøs følelse og passer perfekt til de trendy koppeknottene. Den oppmerksomme seeren vil også se en rekke gjennomtenkte løsninger, stilige detaljer og ikke minst hvordan de moderne skuffene fungerer bra selv i et gammelt kjøkken. Skap og planløsning er uendret på kjøkkenet.

Det var flott å se gleden til Måns og familien, og vi håper å få flere lignende prosjekter i fremtiden.

Fakta om kjøkkenet

Fronter: Åska
Modell: Slät

En matt, mørkegrå og myk overflate gir kjøkkenet en luksuriøs følelse og passer til de trendy koppeknottene.