Bestill
gratis
hjemmebesøk
Bestill
gratis
brosjyre
Kontakt vår
kundeservice
55 25 70 05
Helt gratis

Har du tenkt på å fornye kjøkkenet i hjemmet ditt? Det er ingen bestem fasit for hvor ofte kjøkkenet bør byttes ut, men om du har tenkt på å fornye det liten stund, er det også kanskje på tide. Kjøkkenet er faktisk et av de rommene vi nordmenn pusser opp oftest. Noe som kanskje ikke er så rart, da kjøkkenet er et viktig rom hvor vi tilbringer mye tid. Behovet for å pusse opp eller oppgradere kjøkkenet henger mye sammen med bruk og vedlikehold, men også hvorvidt man ønsker å henge med på de nyeste trendene.

Et helt nytt kjøkken med kun små endringer

Mange av oss har behov for forandringer, og forandring fryder. Best av alt er at du ikke trenger å gjøre store endringer for og føle at du har et helt nytt kjøkken. Når man skal pusse opp kjøkkenet, tror nok mange at man må rive og sette opp hele kjøkkenet på nytt. Ofte vil kun utskiftning av kjøkkenets fronter med nye dører og skuffer i et friskt design gi et helt nytt uttrykk. Enkle detaljer som nye knotter og håndtak vil også være med på å skape en ønsket forandring.

Ta vare på kjøkkenet ditt

Fordi behovet for å fornye kjøkkenet henger mye sammen med vedlikehold, er det også viktig at man tar godt vare på kjøkkenet når man har brukt tid og penger på en oppgradering. Riktig rengjøring av kjøkkenet vil ha påvirke hvor god holdbarhet kjøkkenet har. En jevnlig rengjøring av alle fronter, skap og flater på kjøkkenet er viktig. Sørg for å bruke vaskemidler som ikke inneholder kjemikalier som kan gjøre skader på flatene. Se på hvilke type materiale frontene er laget av og hvilken overflatebehandling de har, og finn rengjøringsmidler som er tilpasset dette. For de fleste overflater bør du eksempelvis unngå vaskemidler som inneholder ammoniakk eller blekemidler, da du risikerer at flatene blir blasse og ødelagte.

Gjør deg opp noen gode hverdagsvaner

I tillegg til jevnlig rengjøring av hele kjøkkenet, er den daglige rengjøring også like viktig. Under matlaging kan det fort sprute fett på stekeplater, vegger og benk, og ved generell matlaging er det naturlig at det også blir matsøl på benkene. God rengjøring av de mest utsatte flatene etter at man har laget et måltid er viktig for å unngå at matsølet setter seg og blir vanskeligere å fjerne. Skal man noe etter middagen, og i tillegg har dårlig tid, er det fort gjort å utsette rengjøringen til senere. Ha alltid en klut lett tilgjengelig og gjør det med engang, så holder du kjøkkenet pent mye lenger.

Vi bytter ut kjøkkenet raskt og effektivt

I Herjedalskjøkken har vi dyktige montører som skifter ut kjøkken ditt på kun én dag. Arbeidet blir gjort etter Herjedalsmetoden som innebærer at vi monterer nye, tilpassede kjøkkenfronter på dine eksisterende skrog. Sammen med en av våre dyktige kjøkkeneksperter vil du få god hjelp på vei mot et nytt drømmekjøkken. Bestill et besøk og la deg inspirere av alle mulighetene vi har tilgjengelig, eller bestill en gratis brosjyre om du ønsker å bli inspirert og se litt på egenhånd først.