Bestill
gratis
hjemmebesøk
Bestill
gratis
brosjyre
Kontakt vår
kundeservice
55 25 70 05
Helt gratis

Vi er stolte.

Det finnes mange måter å fornye kjøkkenet på, men vi tør å påstå at vår metode er en av de aller beste. Skapene og skuffene er de mest brukte på kjøkkenet – kjøkkenet kan vare minst dobbelt så lenge om du bytter til nye skap og skuffer som er skreddersydd til dine eksisterende kjøkkenskrog, og du kan få nytt kjøkken på en dag.

Velkommen som kunde til oss i Herjedalskjøkken!

Jan Erik Skaar.
Daglig Leder Herjedalskjøkken

Funäsdalen. Nytt kjøkken på en dag.

Vi i Herjedalskjøkken
Elsker å fornye kjøkken.

Mange blir overrasket over hvor gode resultatene blir og vanligvis tar monteringen bare en dag. Ditt kjøkken blir smartere og enda mer brukervennlig med skapdører og skuffer med dempfunksjon og fullt utdragbare skuffer.

Vi vil gjerne komme hjem til deg og fortelle deg hvordan det fungerer – gratis og uten forpliktelser. Plutselig ble det mye enklere og mer økonomisk å fornye kjøkkenet.

Trond Atle Øglænd Kenneth ElvebakkHeidi-Marie HordvikJan Erik Skaar

Vi som jobber for
Herjedalskjøkken.

”Jeg har jobbet for Herjedalskjøkken i mange år nå, og det morsomste med jobben min er alle de fantastiske folkene jeg har rundt meg. Et bra team gir styrke!”

Heidi-Marie Hordvik, regnskapsansvarlig Herjedalskjøkken Norge.

”Muligheten til å møte mange nye mennesker, innfri deres ønsker, samt inspirere og presentere løsninger for å hjelpe dem med å finne sitt drømmekjøkken.”

Trond Atle, kjøkkenekspert Stavanger.

”Det jeg synes er morsomst med å jobbe for Herjedalskjøkken er definitivt alle menneskene jeg får muligheten til å møte og forenkle hverdagen for. Jeg setter også stor pris på det faktum at jobben er utrolig variert og at du ikke aner hvordan en dag vil ende.”

Kenneth Elvebakk, kjøkkenekspert Bergen.

”Vi nøyer oss ikke med det vi har, men prøver hele tiden å bli bedre enn vi var i går. Det er nøkkelen til å være litt bedre enn de andre.”

Jan Erik Skaar, Daglig Leder Herjedalskjøkken Norge.