Publisert
27 mar 2018
Da Eriksgårdens Fjellhotell skulle fornye restauranten sin, brukte de HerjedalsKjøkken til å skape en lun stemning med et mørkt uttrykk på disken til frokostbuffeten.
Publisert
27 mar 2018
Det har blitt gjort mye for å oppgradere det svenske fjellhotellet, der målet for restaurantområdet var å kunne ta imot flere frokostgjester og samtidig skape bedre flyt under de hektiske frokosttimene.
I den luftige hotellrestauranten, med en rustikk steinpeis og et imponerende takkrone av reinsdyrhjort høyt oppe i taket, ligger en lang kjøkkendisk hvor frokostbuffeen serveres hver morgen. Her er det plassert 27 diskret, mørke kjøkkendører som rommer alt av frokostporselenet. Fjellhotellet valgte fargen Tjæra på sine fronter og resultatet ble en stemningsfylt restaurant.
– For dagens gjester er det den innbydende frokosten gjestene husker, og som gjør at de kommer tilbake, sier Magnus Ruhedorfer på Eriksgårdens i Funäsdalen.

Vi kommer hjem til deg – helt gratis og uforpliktende. Bli kontaktet av en av våre kjøkkeneksperter.
Bestill gratis befaringVi tilbyr gratis hjemmebesøk uansett hvor du bor i landet. Under besøket anbefaler våre eksperter deg kjøkkenfronter og smarte løsninger tilpasset ditt kjøkken.
Bestill gratis befaring