Hva sier kundene våre om sine nye kjøkken?


Drømmekjøkkenet er som regel ikke lenger unna enn at du bare må ta det første steget. I løpet av mer enn 20 år i Norge har vi realisert hundrevis av kjøkkendrømmer, og tilbakemeldingene har vært overveldende positive. Noe vi naturligvis er veldig stolte av!

Her har vi samlet omtaler fra noen av kundene våre.

Les mer

METTE NATVIG

STAVANGER

Hei!

Jeg vil takke for et flott, nytt kjøkken.

Vi er 100% fornøyd med alt. Fra første besøk av en selger og til kjøkkenet var ferdig montert. Robert som monterte kjøkkenet er kjempe flink og veldig behagelig å ha i huset. Han leverte også et nydelig arbeid. I dag satt han kronen på verket og monterte kittchen board. Vi er mer enn fornøyd.

Jeg skryter til alle som vil høre på meg om hvor enkelt det er å få nytt kjøkken på en enkel måte hos dere!

Igjen tusen takk for en flott erfaring med å være kunde hos Herjedalskjøkken.

GEIR JOHME

N/A

Vil takke Herjedalskjøkkenet for kjempefin oppgradering av kjøkken og to bad. Montørane var flinke og hyggelige og kom med gode råd undervegs. I første omgang hadde vi kun bestilte fornying til kjøkkenet og eit bad. Sidan dette vart ein suksess bestilte vi oppgradering til bad nr. to. Alt arbeidet vart utført med glimrande resultat, og sluttproduktet vart kjempebra.

MARIUS JØRGENSEN

OSLO

Jeg vil bare si at vi er utrolig fornøyd med sluttresultatet. Ekstremt dyktig montør og forarbeid av Ragnar.

10/10

INGER ANDERSEN

TRONDHEIM

Hei!

Ville bare gi tilbakemelding på arbeidet som blei utført på kjøkkenet vårt 3. – 4. oktober av montør Jan Helge Johansen. Vi er svært fornøyd med monteringen av dører, fronter og benkeplate. Kjøkkenet fremstår som nytt! Jan Helge er en dyktig og hyggelig montør!

SIGNY BOTNEVIK

BERGEN

Takk for mitt nye kjøkken, tenk det blei ferdig på en dag. Det var fint dører og skuffer lukker seg selv med ett lite puff. Han som jobbet var flittig og flink

ELIZABETH BILLINGTON LARSEN

OSLO

Nettopp det at vi for annen gang har valgt Herjedalskjøkken AS til å fornye vårt kjøkken etter at vi flyttet, sier mye om vår opplevelse med deres service og kjøkkenløsninger.  Vi har vært veldig fornøyd med deres selger (samme selger til begge kjøpene) som er svært løsningsorientert, flink til å foreslå flere alternativer og ikke minst er han veldig nøyaktig.  Vi liker Herjedalskjøkkenets konsept med stort sett å beholde skapstammene, men også evt. spesiallage nye løsninger. Skuffene er store med særdeles kraftige og holdbare beslag. Skapdørene likeså.
Montørene arbeider nøyaktig og effektivt. Ferdig på dagen! Tar i tillegg med seg det gamle de bytter ut. Prisene er også tilfredsstillende.
Vi er veldig fornøyd og kan trygt anbefale Herjedalskjøkken til andre!

ANNE-GRETHE OG HANS JACOB

YVEN, ØSTFOLD

Ja nå har vi hatt «nytt kjøkken» siden før påske. Det er jo litt uvant å få skuffer og skap flyttet på men det har gått greit. Den etterbestilte feilmålte benkeplate kom på plass med et smil, veldig bra. Vi har fått mye skryt av vårt «nye kjøkken» og det er jo koselig.

Ha en fin sommer

SYLVI TVEIT

AKSDAL, ROGALAND

Me e veldig fornøyd med fornyinga av kjøkken.Det me saknar, e malingskode på fargen. Me har ett kjøkken som e over 40 år, og då må me mala ein del på skrog og lister.Men ellers r det veldig bra.

ARILD MOE

TVERLANDET, NORDLAND

Vår opplevelse med Herjedalskjøkken er bare positiv. Både med hensyn til levering og montering.
Alt ble utført i h t avtaler og tidspunkt til vår fulle tilfredshet

PER GULHOLM

ISDALSTØ, HORDALAND

Veldig bra. Dyktig montør.

MAGNAR SKÅLEVIK

RUBBESTADNESET, HORDALAND

Eg er veldig godt fornøyd med kjøkkenfornying og arbeidet som er blitt utført og utseende til det nye kjøkkenet.
På grunn av feil målinger på to dører tok det lit lang tid før eg fikk dei.

GEIR JOHNSEN OG MARTE HELNESS

N/A

Vi er utrolig godt fornøyd med vårt «nye» kjøkken. Det ble akkurat slik vi hadde håpet, ja faktisk bedre. Veldig god service, både av medarbeideren som kom heim til oss, tok mål og veiledet oss- helt supert- og ikke minst var vi fornøyd da montøren kom og gjorde jobben. Jeg dro på jobb halv åtte, og da jeg kom heim kl 16 var kjøkkenet ferdig!!!
Like flott som et nytt kjøkken, og en lettelse å slippe å rive det gamle og montere nytt. Det ville blitt minst dobbelt så dyrt, og vi ville vært uten kjøkken i mange dager, ja kanskje uker etter hva jeg hører andre erfare.
Herjedalskjøkken anbefales på det varmeste!

JAN ERIK JENSEN

OSLO

I huset vårt i Bergen fikk vi Herjedalskjøkken til  å fornye kjøkkenet vårt i 1995. Folk som idag kommer til oss for første gang spør om vi har anskaffet nytt kjøkken. Med tidsmessig design og slitestyrke forteller det alt ! Turen kom nå i år til  kjøkkenet vårt på hytta som ligger med utsikt utover vakre Bjerkøysund!
Vi valgte samme flotte design som for 24 år siden. Bestilte på forsommeren og har nå fått vårt nye hyttekjøkken ferdig montert. Glidesystem for skuffer og støtdempersystem ved lukking av skapdører viser at Herjedalskjøkken ligger i forkant ved produktutvikling.Takk både til konsulent som ga oss god veiledning i valgprosessen og hyggelig montør som sørget for hurtig og kvalitetssikret montasje.
Herjedalskjøkken gir deg nytt kjøkken til fornuftig pris og førsteklasses kvalitet. Takk til dere- vi ble godt behandlet i alle ledd av prosessen!

WENCHE OG TORMOD GRØNNING

UTHAUG, ØRLAND

Vi er kjempefornøyd med vårt nye kjøkken og ikke minst montøren . Han kan virkelig jobben sin og er veldig nøye og samvittighetsfull. Vil trygt anbefale alle dette kjøkkenet.