Forside / Inspirasjon / Gjør kjøkkenet praktisk ved å fylle det med smarte løsninger

Gjør kjøkkenet praktisk ved å fylle det med smarte løsninger

Gjør kjøkkenet praktisk ved å fylle det med smarte løsninger

Publisert: 10. februar 2021

Uansett om du har et lite eller stort kjøkken, hjelper praktiske løsninger deg med å både spare plass og holde bedre orden i alt utstyret du har på kjøkkenet. Med helt enkle grep, kan du gjøre det lettere å finne ting på kjøkkenet og samtidig holde det ryddig.

Uansett om du har et lite eller stort kjøkken, hjelper praktiske løsninger deg med å både spare plass og holde bedre orden i alt utstyret du har på kjøkkenet. Med helt enkle grep, kan du gjøre det lettere å finne ting på kjøkkenet og samtidig holde det ryddig.

Inkluder løsninger som gjør hverdagen på kjøkkenet enklere

Fordi kjøkkenet er et av de rommene i hjemmet vi tilbringer mest tid i, både til å lage og spise mat, og til å arbeide, ønsker de fleste å holde kjøkkenet ryddig og rent til enhver tid.

Det å holde kjøkkenet ryddig og samtidig enkelt finne frem til alt av kjøkkenutstyr kan gjerne være utfordrende i et rom der det foregår så mye aktivitet gjennom hele dagen. Heldigvis finnes det et bredt utvalg ulike løsninger for smart og praktisk oppbevaring som er mindre plasskrevende og mer elegant. Nedenfor er noen av de smarte løsningene vi tilbyr som en del av kjøkkenfornyingen hos HerjedalsKjøkken.

Smart tilbehør og praktisk organisering

Skuffedeler – En høy og pen skuffedeler i pent materiale som kan brukes til å oppbevare eksempelvis bakevarer som mel, sukker og bakepulver. Denne hjelper deg med å holde orden i både skuff og skap.

Skuffedeler

Sorteringsstasjon – En sorteringsstasjon for avfall og plassering av oppvaskmidler og lignende gjør at alt får sin plass, og det er enklere å holde et system. Denne passer fint til skuffen under vasken.

Les om flere praktiske løsninger for avfallssorteringen her.

Sorteringsstasjon for avfall på kjøkken

Knivblokk – En holder til knivene som går fint ned i enhver skuff bidrar til at du enkelt finner frem til kniven du skal ha, samtidig som de oppbevares trygt og sikkert og holdes skarpe lenger.
Knivblokk

Tallerkenholder – Oppbevarer du tallerkenene i skuffer, bidrar en tallerkenholder til at det er enklere å stable flere tallerkener, samtidig som holderens antiskli gjør at tallerkenene holdes på plass når skuffen dras ut og dyttes inn. Skal du dekke på til mange, kan hele holderen enkelt løftes ut av skuffen for å få med alle tallerkenene bort til bordet.
Tallerkenholder til kjøkken

Krydderstativ – Et krydderstativ til skuff hjelper deg med å holde orden i krydderglassene slik at du enkelt og effektivt finner krydderet du trenger, når du trenger det.
Krydderstativ

Karusell for benkeskap og karusell for hjørneskap – En større karusell til plassering enten i benkeskap eller hjørneskap gjør det enklere å komme til det som ligger i skapet, samtidig som hele plassen i skapet kan utnyttes. Perfekt for eksempelvis kjeler, stekepanner og andre redskaper.
Karusell for benkeskap på kjøkken

Utdrag for håndduk, flasker eller bakebrett/plate – Et diskret uttrekk for håndduker, flasker eller bakebrett er perfekt for når du trenger å henge opp våte håndduker til tørk etter oppvask, å gjemme bort flasker med olje, eddik og lignende, eller for praktisk oppbevaring av bakebrett.
Flaskeutdrag til kjøkken

Les også våre tips til hvordan du bedre kan utnytte plassen på et lite kjøkken.

HerjedalsKjøkken fornyer kjøkkenet ditt på én dag til en lavere pris

Hos HerjedalsKjøkken tilbyr vi et mer bærekraftig og rimeligere alternativ til nytt kjøkken. Med Herjedalsmetoden trenger du ikke rive ut ditt fullt fungerende kjøkken – i stedet gir vi kjøkkenet et nytt liv med nye kjøkkendører, skuffer, beslag og benkeplater. Spis frokost i ditt gamle kjøkken og middag i det nye, så fort går det. Du kan bestille en gratis, uforpliktende befaring av en av våre erfarne kjøkkeneksperter, eller bestille en gratis digital brosjyre som lar deg inspirere til kjøkkenfornyingen.Tips og triks

Slik får du orden på kjøkkenet ditt

Tips og triks

Slik holder du liv i krydderplantene

Tips og triks

9 «feil» man ofte gjør når man planlegger nytt kjøkken

Inspirasjon

Farger som går ton-i-ton gir en beroligende atmosfære på kjøkkenet

Stiler

Frisk opp kjøkkenet i en lekker, retro stil

Tips og triks

3 råd for en mer bærekraftig kjøkkenfornyelse

Tips og triks

7 tips for å bevare god kjøkkenhygiene i hjemmet

Tips og triks

Gjør plass til gode løsninger for avfallssorteringen på kjøkkenet

Inspirasjon

Lite kjøkken? – 4 løsninger som skaper mer plass til det du trenger

Tips og triks

Når er det på tide å bytte ut kjøkkenet?

Tips og triks

Kjøkkenfornying i 2020 – hvilke farger å velge?

Tips og triks

Hvordan behandle en benkeplate i heltre?

Tips og triks

Kjøkkenfornying