Forny kjøkkenet ditt med Herjedalsmetoden®


Drømmer du også om et nytt kjøkken? Ønsker du at det skal være praktisk, pent og rimelig? Herlig! Med Herjedalsmetoden tar fornyingen av ditt kjøkken mindre enn én dag. Det går så fort fordi du velger nye kjøkkenfronter, skuffer, beslag og benkeplate som vi monterer på dine eksisterende skrog.

Prosessen i fire enkle steg

Prosessen i fire enkle steg

 • Steg 1

  Bestill gratis befaring

  Vi besøker deg hjemme og over en kopp kaffe hjelper vi deg med alle beslutninger rundt din kjøkkenfornying. Vi presenterer dører, skuffer og beslag – velg deretter funksjon, design, farge og mønster.

 • Steg 2

  Pristilbud

  Våre kjøkkeneksperter måler kjøkkenet ditt på stedet og gir tips til løsninger som passer best for deg. Selvfølgelig får du en pris på din kjøkkenfornying, og det finnes flere betalingsalternativer å velge mellom.

 • Steg 3

  Produksjon

  Skap og skuffer er produsert i henhold til dine kjøkkenskrog. Produksjonen foregår på egen fabrikk i Funäsdalen. Siden starten i 1995 har vi produsert over 75.000 kjøkken.

 • Steg 4

  Montering

  Skap, skuffer, håndtak og mer er satt på plass og justert av våre montører. Vanligvis tar kjøkkenfornyingen bare noen få timer.