Bestill
gratis
hjemmebesøk
Bestill
gratis
brosjyre
Kontakt vår
kundeservice
55 25 70 05
Helt gratis

Håndverk
Med kvalitet.

På utkikk etter et nytt kjøkken? Hos Herjedalskjøkken finner du skaper og skuffer som passer til alle kjøkken og dimensjoner. Våre kjøkkenskap og skuffer er produsert i vår egen fabrikk i Funäsdalen. Siden starten for 20 år siden har vi laget tilpassede kjøkkendører
til over 75 000 kjøkken.

Herjedals- metoden. Funäsdalen.Se for og etter-bilder.

94.8% av våre kunder er fornøyd eller veldig fornøyd.

Intervju med vår kvalitetssjef Stefan.

Hei Stefan Zetterström, du er kvalitetsansvarlig på Herjedalskjøkken. Hvilke styrker ser du i Herjedalskjøkkens produksjonsprosess?
– Vi produserer hvert kjøkkenskap for hånd, og holder dermed oversikt over hele kjeden. Fra bestilling til vi sender ut kjøkkendørene til montering. Dette gjør at vi kan garantere den høyeste kvaliteten på våre kjøkkenfronter.

Beskriv en kvalitet fra Herjedalskjøkken?
– Selvfølgelig, tilpasset etter kundens krav. Det skal ha en fin finish og selvfølgelig bestå alle kvalitetstestene vi gjør. Selvfølgelig kan det oppstå problemer i produksjonsprosessen, en kjøkkendør kan blitt slått i hjørnet eller passere vår toleranse for dimensjoner. Men jeg lover at det er lite og ikke på langt nær så mye som MDF-leverandørene tillater. Vi er veldig forsiktige.

Hvor ofte kontrolleres kjøkkendørene?
– I tillegg til det daglige rutinene hvor vi tester kjøkkendørene på hver stasjon, foretar vi kontinuerlige tester hver uke. Det handler om å måle mønstre og veie dørene for å teste limet gjennom en skjæringstest og kontrollere temperaturen mellom MDF og lim. For å sikre at vi virkelig holder det vi lover, gjør vi også en større test hver tredje måned, hvor vi sender ut dørene på varmeprøving for å teste hvor motstandsdyktige dørene er mot varme.

Hva syns du utmerker seg med Herjedalskjøkken fremfor andre kjøkkenleverandører?
– Vi har alltid utfordret oss selv til å gjøre alt litt bedre enn alle andre i kjøkkenindustrien. Vårt mål er å være best i bransjen og drive utviklingen fremover. Vi er ikke fornøyd med det vi kan i dag, men prøver alltid å bli litt bedre enn vi var i går. Jeg tror det er nøkkelen til å være litt bedre enn de fleste andre.

Visste du at vi har laget egendefinerte kjøkkendører til
mer enn 75.000 kjøkken?