Forside / Referanser / Fjellhotell skapte et lunt uttrykk i restauranten med mørke fronter

Fjellhotell skapte et lunt uttrykk i restauranten med mørke fronter

Fjellhotell skapte et lunt uttrykk i restauranten med mørke fronter

Publisert: 27. mars 2018

Da Eriksgårdens Fjellhotell skulle fornye restauranten sin, brukte de HerjedalsKjøkken til å skape en lun stemning med et mørkt uttrykk på disken til frokostbuffeten.

Da Eriksgårdens Fjellhotell skulle fornye restauranten sin, brukte de HerjedalsKjøkken til å skape en lun stemning med et mørkt uttrykk på disken til frokostbuffeten.

Kjøkkendisk for frokostservering med 27 mørke dører

Det har blitt gjort mye for å oppgradere det svenske fjellhotellet, der målet for restaurantområdet var å kunne ta imot flere frokostgjester og samtidig skape bedre flyt under de hektiske frokosttimene.

I den luftige hotellrestauranten, med en rustikk steinpeis og et imponerende takkrone av reinsdyrhjort høyt oppe i taket, ligger en lang kjøkkendisk hvor frokostbuffeen serveres hver morgen. Her er det plassert 27 diskret, mørke kjøkkendører som rommer alt av frokostporselenet. Fjellhotellet valgte fargen Tjæra på sine fronter og resultatet ble en stemningsfylt restaurant.

– For dagens gjester er det den innbydende frokosten gjestene husker, og som gjør at de kommer tilbake, sier Magnus Ruhedorfer på Eriksgårdens i Funäsdalen.



Funesdalen kjøkkenfronter i fargen Tjæra.

Funesdalen kjøkkenfronter i fargen Tjæra.

Lokalproduksjon er viktig i Funäsfjallen

Da Eriksgårdens bestemte seg for å fornye hotellrestauranten var det naturlig å lete lokalt etter hjelp. Lokalproduksjon er viktig i Funäsfjällen og bare et par kilometer unna ligger nemlig HerjedalsKøkkens fabrikk.

– Det var morsomt at hotellet spurte oss. Vi trives veldig godt på fjellhotellet, og de er godt kjent for alle oss på HerjedalsKjøkken. Våre nye selgere har alltid møttes der opp gjennom årene. Det er rett og slett ekte og trivelig, forteller Mattias Forsman, markedssjef i HerjedalsKjøkken.

Målet med fornyingen var å kunne ta imot flere gjester og samtidig skape bedre flyt under de hektiske frokosttimene.

– Kan vi bidra til en hyggelig opplevelse i frokostsalen før gjestene tar en tur ut i fjellet, er vi kjempefornøyde, avslutter Forsman.

 

Skal du i gang med en kjøkkenfornying?