Bestill
gratis
hjemmebesøk
Bestill
gratis
brosjyre
Kontakt vår
kundeservice
55 25 70 05
Helt gratis

Luksusfølelse hjemme hos
Gisela med familie.

Gråe farger på kjøkkenet er noe som flere og flere av våre kunder ber om. Vi hilste på Giselas med familie i hjemmet som valgte en av nyhetene i vår eksklusive samling da de fornyet kjøkkenet sitt. Åska, et mørkegrått kjøkkenskap med luksuriøs følelse. Resultatet ble et moderne kjøkken som hele familien er veldig fornøyd med.

Moderne fronter i fargen Åska

Åska – et kjøkkenskap i vår ekslusive kolleksjon

Når du begynte å drømme om et nytt kjøkken, hvordan var drømmene?
– Vi har alltid ønsket et hus med et åpent og praktisk kjøkken hvor vi kan samles med familie og venner. Ønskedrømmen var at alle skulle kunne hjelpe til og at kokken ikke måtte stå alene i kjøkkenet. Mer et rom for sosial sammenkomst enn bare et kjøkken. At vi også kunne nå alt veldig lett uten å måtte løpe rundt så mye var viktig.

Du valgte en leverandør til skråg og en annen til kjøkkenfronter,
hvordan fungerte det?

– Det har fungert bedre enn vi først trodde. Funksjonene er ikke i skrågene, så det var ikke noe problem å bestille dem fra en annen leverandør. Det viktigste for oss var god kvalitet på kjøkkenskap og skuffer fordi vi ikke ønsker å bytte kjøkkenet igjen i nær fremtid.

Hva er du liker best med ditt nye kjøkken?
– Helt klart den åpne og romslige planløsningen med mye benkeplass. Men vi er også fornøyd med at vi valgte supermoderne fronter. Det passer perfekt hjemme hos oss.

«Vi har alltid ønsket et hus med et åpent og praktisk kjøkken hvor vi kan være med familie og venner.»

Få hjelp av en kjøkkenekspert!

Å bruke en kjøkkenekspert til å renovere kjøkkenet er klokt. De er gode til å lage forslag til smarte løsninger og funksjoner på kjøkkenet. Vi møtte kjøkkeneksperten som Gisela ble hjulpet av.

Dette er egentlig ikke forretningsideen din, hjemme hos Giselas er skapene helt nye?
– Jo, det er det absolutt! Vår forretningsidé er å lage nye skaper og skuffer på eksisterende skråg, men skrågene må ikke være gamle for vårt konsept. Vi har mange kunder som ønsker vår kvalitet og vårt sortiment, men fremfor alt er det behagelig å få et gratis hjemmebesøk av en kjøkkenekspert. Da kan de enkelt bestille skrågene selv på internett og samtidig få alle fordelene vi kan tilby.

Hva var utfordringen med å få en så god kjøkkenløsning som på dette kjøkkenet?
– Denne familien var veldig åpen for forslagene jeg kom med, så det var ingen utfordring. Men for å nevne noe, var det å få et åpent og luftig kjøkken med rikelig lagringsplass.

Er det stor etterspørsel etter grå fronter i dag?
– Den største etterspørselen er på hvite fronter. Men vi ser en økt etterspørsel etter kjøkken i forskjellige gråtoner. Hvite kjøkken har dominert i mange år, men flere og flere kunder er på utkikk etter noe nytt, og grått er definitivt en trend akkurat nå, og jeg tror at fargen er her for å bli.

Når du designet dette kjøkkenet, hva synes du ble mest vellykket?
– At jeg kunne fange kundens ønsker om et luftig og stilig kjøkken som er i tråd med åpen planløsning i resten av huset. Men også at kjøkkenet ble så funksjonelt, hvor alt du trenger er samlet og nær hånden.

«Det viktigste for oss var god kvalitet på skaper og skuffer fordi vi ikke ønsker å bytte kjøkkenet igjen i nær fremtid.»