Bestill
gratis
hjemmebesøk
Bestill
gratis
brosjyre
Kontakt vår
kundeservice
55 25 70 05
Helt gratis

Stilige kjøkkenfronter
For alle lommebøker.

Vi mener at alle burde ha råd til et skikkelig kvalitetskjøkken. Å beholde kjøkkenstammene men bytte ut kjøkkendører, skuffer og innredning er et miljøvennlig og lommebokvennlig måte å fornye kjøkkenet på. Prisen avhenger av hvor stort kjøkkenet ditt er og hvilke fronter og andre detaljer du velger til ditt nye kjøkken.

Våre priser er </br>inkludert montering. 59 909,- eller 1710,-/mnd49 757,- eller </br>1428,-/mnd

Pris hos en annen
Kjøkkenleverandør.

Kjøkkenskrog, benkeplate, vask, hvitevarer, nye skuffesystemer, lyslist, beslag, fliser, elektrisk arbeid, VVS, demontering og montering.

Cirkapris 155 000,-.
(Med vår metode fra 42 000,-)

Herjedalskjøkken
Litt mindre penger.

Kjøkkenskap, nye skuffesystemer, lyslist, beslag, nedmontering, montering og bortkjøring.

Cirkapris 42 500,-
Delbetaling fra 668,-/mnd

Herjedalskjøkken
Litt mer penger.

Kjøkkenskap, nytt skuffesystem, lyslister, beslag, benkeplate,
nedmontering, montering og bortkjøring

Cirkapris 66 450,- 
Delbetaling fra 1064,-/mnd

Vi sammenligner
Våre priser.

Rive ned hele kjøkkenet eller enkelt og greit bytte kjøkkenfrontene? Det er et spørsmål vi har mottatt i 20år. Derfor tok vi denne tegningen med til en kollega med godt omdømme, over gaten. Vi ønsket å sammenligne og se hvordan vi er priset. Selvfølgelig kan du ikke sammenligne fordi et nytt kjøkken, som du sikkert vet, krever både elektriker og rørlegger, men også mye mer.

Nytt kjøkken på en dag med Herjedalskjøkken.

Kvalitetskjøkken
Dette er inkludert.

Et personlig hjembesøk med rådgivning på kjøkkenet ditt, uansett hvor i landet du bor. Ved hjemmebesøk gjør våre nøyaktige kjøkkeneksperter et prisoverslag, og tar derfra ansvaret for å kartlegge og hjelpe med spørsmålene rundt kjøkkenet ditt.

På fabrikken i Funäsdalen leveres tilpassede kjøkkendører, omslag og skuffefronter sammen med de mest moderne skuffer og hengsler som er på markedet.

Vi er ansvarlige for demontering av det gamle kjøkkenet ditt, leverer og monterer ditt nye kjøkken sammen med nye benkeplater, skruer og paneler, alt på en dag.

Etter kjøkkenmonteringen vil vi forsikre oss om at alt er bra.