Bestill
gratis
hjemmebesøk
Bestill
gratis
brosjyre
Kontakt vår
kundeservice
55 25 70 05
Helt gratis

Jobbe hos oss.

Vi på Herjedalskjøkken liker kjøkken, men vi liker mennesker bedre. Vi som jobber på Herjedalskjøkken er alle smarte og drevne mennesker som sprer positiv energi rundt oss. Vi jobber hardt mens vi har mye moro på jobben. Vi jobber i et spennende miljø med korte beslutningsmetoder og verdsetter nære arbeidsforhold og god mat.

Dine tidligere erfaringer eller bakgrunn har mindre betydning om du

har viljen til å lykkes!

Funäsdalen. Kvalitet & Håndverk.Nytt kjøkken på en dag.

”Det jeg liker best med å jobbe for Herjedalskjøkken er helt klart alle menneskene jeg får muligheten til å møte og gjøre hverdagen enklere for. Jeg setter også pris på at jobben er utrolig variert og at du aldri har en anelse om hvordan en dag ender.”
– Kaiza Nilsson, kjøkkenekspert i Malmö.
 

Våre ledige stillinger

Jobbe hos oss som
Montør.

Alle våre kjøkkenmontører har eget foretak, og har blitt utdannet av oss på Herjedalskjøkken. Om du er interessert i et sammarbeid kan du ta kontakt med Jan Erik Skaar på janerik.skaar@herjedalskjokken.no.

Jobbe hos oss som
Kjøkkenekspert.

Hos oss på Herjedalskjøkken er selger det beste man kan være, og du får gode muligheter til å utvikle deg som selger, samtidig som du kan tjene gode penger.

Du får jobbe sammen med mange både talentfulle og inspirerende mennesker, men samtidig selvstendig og under eget ansvar. Mulighetene for utvikling, både som selger og leder, er større enn nesten alle andre arbeidsplasser.

Jobben passer for deg som ønsker en fri og fleksibel jobb – og har selvdisiplin nok til å klare det. Du planlegger arbeidsuken selv for å oppnå maksimale resultater. Du trenger ikke stempleklokke, men du må kunne jobbe når kunden kan nås, og når de kan møte deg for hjemmebesøk.

Søk jobb hos Herjedalskjøkken.

Hvem passer jobben for?

Arbeidet består i hovedsak av å arrangere utvalgte utstillinger der du kommer i kontakt med interesserte kjøpere. Deretter gjør du et hjemmebesøk, hvor du kommer til den beste løsningen for den aktuelle kunden. Etter at du har sendt målinger og andre data til fabrikken, kommer en montør og installerer det nye kjøkkenet for kunden.

Vi legger stor vekt på din evne til å sette kunden i sentrum og du forstår viktigheten av at våre kunder er 100% fornøyde!

Hos Herjedalskjøkken har vi ambisjoner om å gjøre hver arbeidsdag fornøyelig. Vi lykkes nesten alltid. For å lykkes med oss trenger det ikke være at en kunde kjøper fåre fronter, selv om vi selvfølgelig vil ha det. For å lykkes med oss ​​kan det også være smilet av et øyeblikks møte med en fornøyd kunde, få ros fra en kollega eller få ferdighetene vi får gjennom vår kjøkkenskole. Å lykkes er gøy, og det smitter. Vi verdsetter å gi hverandre ros, og samtidig gi og motta kritikk. Vi forteller hverandre ofte at vi har verdens beste jobb.

Vi er
Herjedalskjøkken.

https://www.youtube.com/watch?v=yiTLuG1Jowk