Bestill
gratis
hjemmebesøk
Bestill
gratis
brosjyre
Kontakt vår
kundeservice
55 25 70 05
Helt gratis

 

Er du en av dem som tenker å gi kjøkkenet en ny glød i 2020. Enten du skal pusse opp hele kjøkkenet, eller bare gjøre som vi her i Herjedalskjøkken er eksperter på. Bytte fronter og skuffer. Så er det absolutt å anbefale å gi kjøkkenet noen strøk med maling for å puste nytt liv i dette rommet som er så viktig for hvert et hjem. Noen farger er tidløse og trygge, men hvorfor ikke ta en sjans- gå for noe nytt når du først er i gang. Det finnes et hav av farger.

Neo Mint hentet fra Jotuns fargekart kommer i mange valører og spås å være IT-fargen i 2020

Som i de siste foregående årene ser vi at det igjen er pastellfarger som er i vinden, og da en grønnfarge – nok en grønnfarge. Du har helt sikkert fått med den hang-up`en “alle” har hatt på fargen Minty Breeze. Vel årets farge i 2020 er ifølge ekspertene “Neo Mint” . Den finnes i mange valører og gjør seg godt i interiøret. På et kjøkken er det ikke bare vegger, tak og gulv som kan være det fargerike wow- elementet. Kjøkkenfronter, fliser, tekstiler- ja til og med panner og vaser kan være med på å løfte kjøkkenets uttrykk til nye høyder. Tenk nøye gjennom valg av farger, alt kan ikke krige om oppmerksomheten, det gjelder å finne en fin balanse hvor alle elementer skinner hver for seg, men enda sterkere sammen. 

Vi har et bredt fargeutvalg i vårt sortiment av kjøkkendører. Hos oss får du alt i fra de fargene som krever oppmerksomhet, til de som er gode lagspillere. Du skal slippe å ta valget alene da våre kjøkkeneksperter alltid er behjelpelig med å finne løsningen som passer best for ditt vedkommende.